Cum se execută o lucrare?

1. Consultanță: pentru a face cea mai bună alegere din punct de vedere estetic și din punct de vedere constructiv, vă oferim consultanță în vederea alegerii unei lucrări din fier forjat care să se potrivească casei dvs.

2. Măsurătoare: este necesară pentru stabilirea cotelor și pentru a face trecerea de la stadiul de idee la stadiul de proiect.

3. Proiectare: constă în vizualizarea modelului ales în stadiul de proiect.

4. Execuție și finisaj: constă în execuția, grunduirea, vopsirea și antichizarea modelului ales de dvs. Putem executa orice obiect sau lucrare din fier forjat.

5. Montaj: se realizează la cerere pe tot teritoriul țării.

Ce produse realizăm din fier forjat?

Confecții metalice rezidențiale și industriale;
Garduri și porți;
Mobilier urban (bănci, coșuri de gunoi, suporturi biciclete, etc);
Mobilier pentru grădină (pergole, jardiniere, console, panouri, plante agățătoare, etc);
Mobilier HoReCa pentru cafenele, restaurante, fast food, etc;
Mobilier pentru casă (mese și scaune, paturi, decorațiuni, birouri, polițe, etc);
Agricultură (solarii, etc);
Zootehnie (hrănitori bovine, standuri contenție vite, imobilizator cap bovine, fronturi de furajare, garduri despărțitoare, etc).

Servicii fier forjat

Poţi alege modele clasice sau moderne, din fier forjat amprentat sau forat, cu diverse elemente decorative: frunze, flori, spirale, cercuri sau orice alt element grafic. Îţi punem la dispoziţie modele decorative sau poţi veni cu un proiect propus de arhitecţi sau constructori pe care să-l executăm cu desăvârşire.

Fierul folosit de noi este de cea mai bună calitate. În acest fel, modelarea se face mai eficient şi produsul va rezista mult mai bine peste ani.